2015. április 19., vasárnap

#5 Kritika: Vágyak és valóság

Blog linkje
Kinézet:

A fejléc valami elképesztő, nagyon tetszik, Lyla Cambell és Tiara Benson jó munkát végeztek. Csak egy dolog van amit furcsállok, hogy a szereplők "fejében" benne van az épületrész. A rendszeres olvasók modult  pedig feljebb tenném, hogy ne kelljen az olvasóknak legörgetni a béka fenekébe.

Fullszöveg:

Nemrossz, csak egy picit változtathatál az elején, mert kicsit uncsin hangzik.

Összegzés:

Azt kell mondanom csalódás volt számomra a történet.  Nem derül ki az, hogy Christen mi miatt utálja Mirandát, unalmasnak találtam a részeket. Új tanár megy a suliba, akit Christen befolyásol, majd a tanár gyűlölködőn, flegmán viszonyul Mirandához. Egy tanár nem ad mások véleményére.  Később a huszonkét éves tanár ad egy esélyt Mirandának, hogy jobban megismerjék egymást. A tanár karaktere nem nyerte el tetszésemet, olykor nyomulós és egy 15 éves lánynak csapja a szelet, ilyenkor mi jut először az emberek eszébe? Pedofilizmus.
A SilverForest című blogod jobban tetszett.

U.i.: Nem szerettelek volna megbántani, lehet másoknak tetszik a történeted, de engem most ez nem győzött meg. Ne hagyd abba a blogolást, lesz majd jobb is. :)

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm a véleményt. Igazából az egyik tanárom nekem is szokta mondani, hogy csinos vagyok és hogy jól nézek ki (még tabló képet is kért, amit nem szokott csak akárkitől.) Szóval van valóság alapja.

    ~ Nina☆

    VálaszTörlés