2015. április 5., vasárnap

#3 Kritika: Somewhere in Neverland

Blog linkje
Kinézet:

Huh, kezdjük először  a fejléccel A képen szereplő lány túl nagy Alex Gaskarth mellett és homályos is. Nem tudom, hogy a háttér mit szeretne jelképezni, nekem a hegymászás jut először eszembe. A betűtípus tetszik, de az elhelyezése nem. Az "in" szót lehetett volna középre rakni. :)


Prológus:

Miért nincs? Mind minden blogon, sok lenni egy kis összefoglaló, amiben a blogger leírja, hogy yx-ról fog szólni a blog, mi a témája, mi várható.

Összegzés:

Tetszett, hogy a hősnő érzései, személyisége kezd kibontakozni. Számomra ez nagyon fontos egy blognál/ könyvnél, amit olvasok, hogy azonosulni tudjak egy karakterrel, amihez az érzései megismerésén keresztül vezet az út. Nálad ez teljesült, úgyhogy ez egy hatalmas piros pontot érdemel. Bár azért voltak dolgok, amik nem tetszettek. Ilyen például, hogy rögtön belecsaptál az eseménybe. Itt most nem olyasmire célzok, hogy a szokásos, unalmas 'reggel arra ébredtem fel' kezdéssel kellett volna. Csupán azt szerettem volna kifejezni, hogy a kezdésednek köszönhetően az olvasó nagyon hamar elvesztheti a fonalat, ami következtében nem is szándékszik tovább folytatni.


Helyesírás:

Néhány helyen előfordultak helyesírási hibák, de azokat orvosolni lehet.

Tanács:

Keress fel egy designert, aki csinál egy másik fejlécet vagy az egész blogot megszerkeszti. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése