2015. augusztus 14., péntek

# 36 Kritika: Maia lánya I.-Argen kardja

Blog linkje
Kinézet:

A blog fejléce nem igazán nyerte el  tetszésem, a felirat benne van a lányba és néhány helyen halvány, az óra mutatója már ajdnem a lány szájában van, a motívumok és a lány hajában lévő fehéres rések se tetszenek. A blog háttere és a modulok elrendezése tetszik, a fejlécet helyedben lecserélném.



Összegzés:

Egy szó, amivel jellemezni tudnám a blogodat? Részletes. Sokszor túlságosan is. Blogba túl hosszúak a részek. Ami nem volna ekkora baj, hogyha nem ennyire vontatottan írnád. A sok, fölösleges részlet helyett, inkább a cselekvésre összpontosíthatnál. Megjegyzem, hogy a történet tetszik, elnyerte érdeklődésemet. Csak a sok részlet miatt ez a lelkesedés gyakran eltűnt. Az alapötlet kissé hasonlít a Vastündérek sorozathoz, a mágikus, tündérekkel teli világgal és a köztük dűlő háborúval. De a hasonlatossággal ellentétben megfogott a történet. A fogalmazásod is jó, érződik a tehetség. Csak annyit tudok javasolni, hogy inkább a cselekményekre koncentrálj. :)

1 megjegyzés:

  1. Szia! köszönöm szépen a kritikát, megpróbálok a továbbiakban a cselekményre koncentrálni :) én is észrevettem a hasonlóságot, bár ez csak utólagos, hiszen a történet ezt a részét több mint három éve írtam, míg a vastündéreket tavaly olvastam :)

    VálaszTörlés