2016. február 1., hétfő

Interjú Kollár Betti bloggerinával

Kollár Betti bloggerina blogját ITT találjátok meg! :)

1. Mennyire befolyásolja minnapi életed az írás?
Meglepően sokat. Amióta rájöttem, mennyire is rajongok az írásért, megtanultam megfelelően beosztani az időmet, hogy mindennap élvezhessem az alkotás örömét. Az írás az, ami a legjobban kikapcsol.

2. A történeteid közül melyiket szereted  legjobban írni?
Mivel sok egyrészes történetem van, most nem azok közül választanék, hanem az állandóan folytatodóak közül. A kedvencem a Váratlan, azt hiszem, ez áll a legközelebb a szívemhez, ez az, amit a legtöbbször írok.

3. Ki/kik a kedvenc szereplőid és miért?
A kedvenc szereplőim többségében fiúk, de természetesen nem a külső alapján! Nagyon kedvelem Booker és Jeremiah karakterét, ugyanakkor Shaq-ot is imádom. A lányok közül talán Royce áll a legközelebb a szívemhez.

4. Mennyire fontos számodra a helyesírás egy blogban/ történetben?
Nos, számomra fontos, mivel úgy gondolom, az olvasás közben zavaró a sok helyesírási hiba. Az már egy másik kérdés, hogy ettől függetlenül ömlesztve vannak az elírások a blogban:c

5. Nem szoktál összekeveredni írás közben? Sok történetet írsz, nem szoktad a cselekményeket összekeverni ? :)
Nem igazán fordult még elő velem ilyesmi. Tény, hogy nehéz egyszerre ilyen sok féle karaktert írni, és odafigyelni, mi is az adott személy jellemvonásai, de már beleszoktam, és nagyon élvezem!

6. A blogod kinézetén szeretnél még változtani vagy marad ilyen egyszerű, de nagyszerű? :D
Köszönöm! Nos, a minap kaptam egy kritikát, miszerint zavaró a mozaik háttér, így elgondolkodom a változtatáson. Természetesen nem egy ember véleménye fog dönteni, hanem felvetek egy közvéleménykutatást. Ma pontosan négy hónapos a blog, így eleinte, egészen eddig leginkább az írásra koncentráltam, ideje a megjelenéssel is foglalkozni!

7. Milyen kategóriákban szeretsz  legjobban írni?
Teljes mértékben romantikus. Szeretem, ha kicsit drámai vagy fantasy, a téma nem számít, de a szerelem az én védjegyem.

8. Ért mostanában negatív vélemény vagy kritika? Ha igen, milyen érzések játszódtak le benned?
Mint azt fentebb is említettem, tegnap írtak nekem egy kritikát. Mivel az írásaim nagyon tetszettek az illetőnek, - és szerintem ez a lényeg - így nem váltott ki belőlem negatív érzéseket. A blog külsejét, elrendezését és a hibákat bizony rendesen kiemelte, de ezt inkább építő jelleggel fogtam fel, és tanulni fogok belőle!:)

9. Az írás mellett a szabadidőd többi részét mire szokod fordítani? :)
Sajnos az időm nagy részét úgy ahogy van elveszi a tanulás, mivel ez a végzős évem. Kevés időm van írni, hát még másra!

10. Már 45 olvasóval büszkélkedhetsz, mennyi olvasót szeretnél elérni?
Mindig is szerettem volna ismert íróvá válni, kiadni egy könyvet, stb. Nyilván szeretnék még többet, de erre is nagyon büszke vagyok! Van egy facebookcsoportja a blogomnak, aminek pár ember híján 1000 tagja van, és én igazán szeretem az olvasóimat, és hálás vagyok neki, hogy el tudom nyerni a tetszésüket az alkotásaimmal.

+1
Ha felkeresne valaki abban az ügyben, hogy kiadják valamelyik történeted könyvben, mit válaszolnál és milyen lenne az első reakciód?
Biztosan nem mondanék nemet, de mivel ez még egy ideig úgysem jön el, van időm gondolkodni a reakcióim lehetséges alternatíváin!


1 megjegyzés:

  1. Szia! Vár rád egy díj.
    http://blackveilbrides-fanfic.blogspot.hu/2016/02/masodik-dijam-o.html

    VálaszTörlés