2015. június 10., szerda

#18.kritika: Die Verfluchten

Blog linkje

  

A blog külseje: Két szóval tudnám jellemezni, az egész külsőt. Igényes és szép. A fejléc csodaszép, igazán kidolgozott, látszik rajta, hogy nem amatőr munka, nincsenek feltűnő hibák benne, ahol homályosítani vagy halványítani kellett, ott megfelelő mértig van homályosítva, halványítva. A színek passzolnak egymáshoz, a betű színnel és mérettel is minden stimmel. A "Navigáció" is remekül van összeállítva, ki lehet rajta igazodni! (Ami ugyebár fontos, mert volt már rá példa, hogy nem találtam amit szerettem volna, hangsúlyozom, NEM itt). Röviden, a blog külseje úgy, ahogy van fantasztikus.

A Történet: Na, ez a másik. Rendszeresen tapasztalom,hogy ahol a kinézet gyönyörű, ott a sztori igencsak lapos, és sablonos. DE, nem itt. A történet lehengerlő és izgalmas. A karakterek kedvelhetőek, a történet egyedi, szinte máshol nem is olvastam hasonlót, aminek őszintén örülök! A sztori izgalmas, és lebilincselő valamint fordulatos! Igazán megér egy bepillantást! És aki bepillantott, már észre sem veszi, hogy beszippantotta őt a blog bámulatos világa. Izgatottan várom a további részeket, és azt hiszem, feliratkozok a blogra!

                                                                                                           Kritika írója:Szofia

1 megjegyzés:

  1. jézus Isten... köszönöm! Eszméletlen rossz napom volt, viszont ez a kritika nagyon jó kedvre derített, még egyszer köszönöm, hogy benéztél a blogomba! :)

    VálaszTörlés