2015. augusztus 31., hétfő

# 40 Kritika: Csak álom volt

Blog linkje
Kinézet:

A kinézet színe nem néz ki rosszul, de a hozzá illő fejléc kicsit már sok. Látszik, hogy szeretheted a zöld színt, de az emberi fejeknek nem muszáj annak lenniük. Nekem a zöld fej azt tükrözi vissza, hogy valaki rosszul van, hányingere van. A fejléc nem nagyon nyerte el tetszésem, #38. kritikában amit írtam ott is ugyanaz volt a fejlécalap, a tiéden csak pár dolog változott. Ami nem tetszik, hogy Nial fejének egy része le van vágva, a lány térde benne van a fejlécben a dzseki résznél, a templom folyosója és a ház sem passzol oda, számomra azt jelképezi, hogy a lány vallásos, nagyon hisz az egyházakban. A modulokat így rendezném el: idézet---> oldalak---> rendszeres olvasók ---> blogarchívum---> chat ---> legnépszerűbb bejegyzések ---> oldalmegjelenítések ---> verseny ---> magamról


Összegzés:

Azért a te blogodat választottam harmadik helyezettnek, mert nagyon tetszett az alapötlet, a többi blogéval ellentétben, tetszik, hogy nem a szokásos 1D-s maszlagot* kezdted el írni, az egyetlen dolog amit hiányoltam az a fülszöveg vagy prológus. Van szókincsed, ami jó,  a történeted eredeti, a történéseket is jól vezeted le.

Tanács: gyakrabban ptóbáld hozni a  részeket, a legutolsó még júliusban volt, nem örül annak egy olvasó se, ha a kedvenc blogján semmi életjelet se talál :)


* a lány találkozik a bandával valahol, az egyik bandatagnak megtetszik az egyik rajongójuk és kezdődnek a bonyodalmak, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése