2016. március 30., szerda

#61 Kritika : Pasik, Titkok, EsküvőkA blogot müködteti : Timi
A blog elérhetősége : http://pasikhaboruktitkok.blogspot.ro/

Fülszöveg :

Ismered a történetet a LÚZER lányról és a MENŐ fiúról, akik a film/történet végén összejönnek? Persze, hogy ismered. Mindenki hallott róla. Csak itt az a bökkenő, hogy az élet nem így megy. Ha lúzer vagy, az is maradsz. Nem kapsz a sorstól egy szőke herceget fehér lovon, akinek köszönhetően a menők befogadnak a társaságukba és attól a pillanattól kezdve új rangot kapsz a gimiben. Viszont kapsz esélyt változtatni. Én pedig elfogadtam az esélyt és változtattam. De rosszul cselekedtem. A bátyám és a családom utál, a fiú akibe menthetetlenül beleszerettem egyenesen gyűlöl. Habár az állásom forog kockán ( amiért olyan sokat harcoltam ) a sztori megírása miatt, jóvá akarom tenni, amit elrontottam. Emiatt, drága olvasó, a továbbiakban nem a megszokott divat és más lifestyle cikkekről fogsz olvasni ( remélem nem gond, hogy tegezlek ) hanem a baklövéseimről ( van egy pár ). Ha nagyon untatlak dobd ki az újságot nyugodtan. Na akkor kezdjük is az elejétől...... 

Főszerepben Paris Ivonne Greenberg. Középiskolában a leglúzerebb ember volt. Ezt az időszakát Amanda Foster tette leginkább tökre. Amint leérettségizett összeszedi magát és egy híres magazin divat cikkének a szerkesztője lesz. Legjobb barátnőjével, Vanessával elrepülnek egy családi nyaralásra ahol a testvére, Weston bemutatja a menyasszonyát. A felismerés mint egy villámként csak Parisba amikor meglátja, hogy az említett személy nem más mint Amanda. A "jól" induló kirándulást tetőfokozza a pímasz Chase, Amanda bátyja. 

A történetnek ezidáig négy része publikus. 

A design szép és tökéletesen talál a történethez. A jobb oldali sáv is nagyon tetszik, jól összeraktad. Ami hiba csúszott az az, hogy számítógép illetve laptop esetében nem lehet megnyitni az ablakokat. Ezen jó lenne minél hamarabb változtatni. 

A fülszöveg nyerte el legjobban a tetszésemet. Ahogy én kivettem belőle- és gondolom más is- egy kisebb bepillantást mutat a jövőbe, ami miatt tetszett meg a blog. Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a cím lehetett volna valamivel ígéretesebb. Pasik, Titkok, Esküvők. Pont. Ha mást adnál neki biztosan jobban felkeltené az érdeklődést nagyobb körökben is.

Na és akkor a történet. Érdekesnek ígérkezik azt nem tagadom, de az elején rosszul jött ki. Elkezdted mesélni E/1-ben a történetet aztán hopp már négy évvel később lett. Mint valami időutazó mutáns embernél. Ezt mindenképp javítsd ki. Írd, hogy visszaemlékezés, tedd dőlt betűkbe vagy egyszerűen használd csak a megszokott három csillag jelet, de mindenképp kezdj vele valamit.
Helyesírási hibák nem voltak. Ezzel szemben nagyon ajánlom, hogy minél többet olvas. Mindegy mi az könyv, magazinok, más blogok vagy akár több filmet nézz de valamit mindenképp kezdj. Nincs szókincsed. Olyan hibákat találtam mint például a fogpaszta és ehhez hasonlók. Az ilyesfajta szavak használata elriaszthatja az olvasókat. A másik ok az az, hogy az alapsztori hiába jó egészében mégis lapos. Nincs meg benne az a szikra amiért azt mondod, hogy " Hű! Ez igen!".Tehetnél bele több humort, amin tényleg jól szórakozik az olvasó és az iróniát se hagyd kis a soraid mögül. Több gyakorlással, odafigyeléssel sokkalta magasabbra is emelheted a blogodat. Láttam, hogy az olvasók visszajeleznek ami még jobban ösztönözhet arra, hogy jobban törekedj. :)

A további jó blogolást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése