2015. október 4., vasárnap

#50 Kritika: Honest Opinions

Blog linkje
Kinézet:

A fejléc nem néz ki rosszul, se jól, pont határeset. Először is  a két lány png képe nincs valami szépen kivágva, az egyik kezébe még bele is van vágva. A szürke, a fekete és a fehér szín túl egyhangú és a fejléc többi része túlzsúfolt. Egy színesebb, egyszerűbb fejléccel hangulatosabb lehetne a blogotok és az olvasók kedve is megjönne a pozitivitást sugalló színektől, ha egy szürkés árnyalatú fejléccel találkozom, valahogy  a jó kedvemet is elveszi attól, hogy beleolvassak az adott blog fejezeteibe, cikkjeibe. Számomra a szürke szín egyenlő a szomorúsággal. A chat doboznál is a szürke szín csaknem már  beleolvad a háttérbe.

Skyler Jensen (a kritikakérő) munkái:

A kritikáiddal megvagyok elégedve, minden fontos dolgot leírsz, amivel csak segítesz egy bloggernek még jobb íróvá válni. Legjobban a  "Megfigyelésem és véleményem arról, mi is számít mostanában már sablonos történetnek? - Sky Jensen" című bejegyzésed nyerte el a tetszésemet,  egyetértek a leírtakkal, én is ugyanezen a véleményen vagyok, pár ponttal még kitudnám egészíteni. :)

//Az "Egyedül a világ közepén blogodat nemrégiben kezdtem el olvasni, remélem folytatni fogod. :) //


1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kritikád, örülök hogy találtál neked tetsző cikket és ami a legnagyobb örömmel tölt el hogy olvasod a történetem:)
    A kinézettel egyet értünk, vicces, pont ma délután csináltam új kinézetet:D Szóval ha kíváncsi vagy rá kukkants rá! Köszönöm a munkád. Ölel Sky<3

    VálaszTörlés