2015. október 21., szerda

#53 Kritika : Always and Forever ( The Vampir Diares Fanfiction )



A blogot müködteti : Sierra
A blog elèrhetősège : http://sierra-alwaysandforever.blogspot.ro/?m=0

A cím egy szokványos angol cím : Always and Forever. Mindig ès Örökkè. Jelentősége nincs sok.
Nem találtam helyesírási hibát sem.
A mondataid szèp kerekek ès a szókincsed is bő. A törtènet meg... A főszereplőnk Sierra Gilbert a jól ismert Elena ès Jeremy Gilbert húga. A családjával, Jennával ès testvèreivel, mivel a szülei halottak, Mystic Fallsban èlnek. Elena Stefan-el jár ès a vámpír-vèrfarkas hangulat uralkodik. Senki sem sejti, hogy Sierra mindent tud a termèszetfeletti lènyekről ahogyan legjobb barátnője, Violet is. Egy nap felfedezik, hogy neki egy új ès ismeretlen kèpessège van. Hogy ő a hèt Èrzők egyike. Ès innentől kezdve igazán beindul az èlet..
Díjat neked a találèkonyságèrt. A fantázia nálad is megvan, bő mennyisègben. Nem vártam volna senkitől, hogy egy új Gilbert szerepèben átírja a törtènetet. De neked nagyon is jól sikerül.
A design szèp ès a fejlèc is elnyerte a tetszèsemet. A trailer ami szintèn nagyon tetszett. Már-már sokkalta jobb mint a törtènet.
S ami igazán tetszett az a főszereplő neve. Sierra. Mindig nagyon szerettem a különleges neveket ami èrdekesebbè ès olykor-olykor varázslatosabbá teszik a sztorit.

A további sok sikert a blogoláshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése