2015. szeptember 14., hétfő

# 38 Blogajánló: Maia lánya I. -Argen kardja

Linkxx
Cím: Maia lánya I. -Argen kardja
Író: HannaVirág
Kategória: romantikus fantasy
Megírt részek száma: 9


Fullszöveg:

Isane ember. Legalábbis félig. Ez élete legnagyobb bűne. Ez az az apróság ami miatt megszületnie sem lett volna szabad. Tiltott a neve. Az hogy milyen ő valójában senkit nem érdekel. Meg kell halnia.
...
Isane átlagos 16 évesként éli világát az anyjával Ausztriában, mikor egy tábor alkalmával rá kell eszmélnie, hogy az emberekén kívül más valóság is létezik. Ebben a világban a failinnak és darénnak nevezett népek véres háborúja dúl, és Isane vére félig e tündér-szerű, de csöppet sem jóindulatú lényektől származik. A két fél egyetlen dologban van csak egy véleményen. A Tiltottaknak nincs helye egyik világban sem.
Isane emberi barátnőjével Pennel, egy makacs, failinok közt nevelkedett darén árvával Williammel és egy hozzájuk akaratán kívül csatlakozott failin herceggel indul az egyetlen fegyver keresésére, ami megvédheti, ami fedhetetlenné teszi. Ez Argen rég elveszett legendás kardja.
Miközben próbál túlélni, és egyben tartani a csapatot, a lánynak meg kell ismernie a múltját, a világát, és lényének failin felét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése