2016. január 24., vasárnap

#58 Kritika : Enemies


A blogot müködteti : Alexandra Taylor 
A blog elérhetősége : http://harryesanne.blogspot.hu/

Ann Taylor, a 18 éves árva gyerek szülei halála után elörökölte Anglia fővárosát, Londont. Csakhogy nem csak ő volt az egyetlen 'nagyobb fejes' ember a városban. A szintén árván maradt Harry Styles-nak is a városra fájt a foga. Harry álcázva ugyan, de közelebb jutott Ann-hez, hogy megszerezhesse a Levelet, amit a lány féltve, egy széfbe zárva őrzött. Harry és a barátai mindent megtesznek azért, hogy megszerezzék a levelet, sőt, erőszakhoz is folyamodnak ha kell. Ellenben Ann és csapata remekül állja a strapát.

Kezdem a pozitívummal. A cím nagyon tetszik és egyben nagyon találó is. Jobb választás volt angolul írni, mintsem magyarul. A főszereplőt, Ann személyében nagyon jó színészt választottál. A fogalmazásban nem kaptam hibát, mindent szépen leírtál, helyesírási hibák sem voltak. A trailer is remekül sikerült, jó zenei aláfestés, mindent elmond amit akar.
Talán az egészben az adta a legnagyobb löketett, hogy bár 'D-s volt a történet, nem arról szólt, hogy pikk-pakk a sztár és a szegény lány egymásba szeretnek. A történet egyedi és igazán nagyon jó.

Na és a fekete leves..
A design katasztrófa. Nekem az egész úgy ahogy van nem tetszett, de talán a fejléc rontja el a legjobban. A szereplők túl nagyok és csak ők vannak rajta, úgyhogy nem igazán kelt szép hatást.
A másik ami nagyon zavart az az volt, hogy a legtöbb szereplő maradt az igazi nevén. Értem és, hogy őket képzelted el meg minden, de sokkal jobban jönne ki a történet, ha a szereplőknek bár az egyik nevük más lenne; gondolok itt elsősorban a fiukra.
Egy másik ami nagyon zavart az az volt, hogy két részt (gondolom) véletlenül felcseréltél, ami - most őszintén - baromira zavaró volt. Nem tudom, lehet, hogy már meg is oldottad a problémát, de ha nem akkor jobb lenne minél hamarabb megoldani.

A további jó blogolást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése