2015. július 14., kedd

10 tipp, hogy jól sikerüljön az első randi


Sziasztok!!

Egy újabb tanácsadásos bejegyzés következik ami "dobpergés" 

~10 tipp, hogy jól sikerüljön az első randi~ 


A legtöbb ember számára az első randi általában kellemetlen, idegtépő esemény telis-tele bizonytalansággal, kétségekkel és elvárásokkal. Hogy te ne tartozz ezek közé az emberek közé, olvasd el ezt a bejegyzést, hogy az első randin minden szuperül menjen és pozitív benyomást kelts!

1. tipp

A szem a fontos

A szemkontaktus elengedhetetlen egy igazi csábító flörthöz. Beesett vörös szemekkel azonban a csábítás bizonyos,  hogy kudarcba fullad. A randi előtti napon tehát mindenképpen aludd ki magad, növeld a víz- és A-vitamin-beviteled, ha elakarod kápráztatni és le akarod venni a lábáról a kiválasztottat.


2. tipp

Egészséges bőr

Az arcápolás és a hidratálás mindenképpen fontos, különösen akkor, ha stresszes és zaklatott életet élsz. Lányok, ha netán feltűnik a randi előtt egy-egy pattanás semmiképp se nyomjátok, használjatok inkább minél jobb korrektort! Fiúk, randi előtt mindig borotválkozzatok meg, és legyen ápolt és hidratált a bőrötök!


3. tipp

A mosoly öltöztet

A szólás nem véletlen, ám mindez csak akkor válik valóra, ha a szájhigéniád megfelelő. Moss fogat, használj szájvizet és vigyél magaddal rágót a váratlan helyzetekre. Mert nincs is annál kellemetlenebb, mikor a fokhagyma megöli a romantikát már akkor, amikor igazából még elsem kezdődött.


4. tipp

Ápolt haj

A biztos siker elérése érdekében a randi előtt mindig moss hajat és használj kondicionálót. Na használj hajlakkot vagy egyéb ragadós anyagot a hajadhoz! Az első randi ugyanis csúnyán végződhet ha egy romantikus pillanatban, amikor beletúr a hajadba a valasztottadnak ottragadt a keze.



5. tipp

Jó illat

Legyél nyugodt és magabiztos ez első randi alatt! ehhez azonban elengedhetetlen egy megfelelő izzadás gátló, mely nemcsak jó illatot biztosít, de frissen is tart. A parfümöt és az after shave-t pedig ne vidd túlzásba! A túl erős illat ugyanis szintén megölheti a pillanatot!


6. tipp

Szép körmök

A köröm rágást már most felejtsd el! Az ápolt körmök nagyon fontosak, különösen, ha majd megfogja a kezed. Ezért otthon gondosan ápold őket, vagy, ha tényleg biztosra akarsz menni, menj el egy manikűröshöz. Az utóbbit fiúk is és lányok számára egyaránt hasznos lehet!


7. tipp

Ruha

A randin mindenképpen olyan ruhát viselj, amely számodra kényelmes és növeli a magabiztosságod. a legjobb magabiztosság-növelő természetesen egy új ruha, de ha mégse az, akkor légy meggyőződve arról, hogy a ruha tiszta, vasalt és pont rád illeszkedik! Ne akard magad belepréselni egy két számmal kisebb nadrágba! továbbá ne kísérletezz! Az első randi nem annak az ideje., hogy új külsődet vesd be, kivéve, ha az eredménnyel teljesen elégedett vagy! Lányok, az első randin ne legyetek miniszoknyában sem pedig mélyen kivágott dekoltázsú felsőben. Fiúk, a foci mezt hagyjátok otthon!!


8. tipp

Testtartás

Nem is gondolnád, de már a testtartás is komoly magabiztosságot sugallhat. Ügyelj oda az egyenes és helyes járásra! Ha nem tudod, hogy mégis mi lenne számodra a megfelelőbb, iratkozz be pár Pilates órára! Az eredmény már pár óra után érezhető, így a randin már magabiztosabban sétálhatsz!


9. tipp

Humorérzék

Hogy csökkentsd a stressz faktorok számát, mindenképpen aludj elegendőt előző este, ne menj buliba és ne fogyassz alkoholt! Légy önmagad! Ha egyébként is sokat viccelődsz. Viccelődj a randin is, de ha nem az a típus vagy, akkor ne tedd! Ne feledd! A szépség belülről fakad, úgyhogy csak légy önmagad!


10. tipp

Azért légy elővigyázatos!

Bocsánat, hogy ünnep rontónak kell lennem, de a biztonság mindenekelőtt! Legyen szó akárkiről, mindig tudasd a szüleiddel vagy barátaid egyrészével, hogy pontosan hol és kivel tartózkodsz. Így baj esetén tudják majd, hol keressenek. És végül pedig-bár szinte biztos, hogy az első randin nem használod- de legyen nálad óvszer! Sok sikert! ;)

~Liza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése