2015. július 7., kedd

#23 Kritika: Álomtól Aranyig

Blog linkje
Kinézet:

A fejléc nagyon egyedi, a színek harmonizálnak egymással és a giff is jó helyre lett elhelyezve. Jobban tetszik, mint az előző fejléced. A könyv borító se néz ki rosszul, csak túl világos számomra a korcsolyázó lány és annak háttere. A lelkes közönség modult feljebb raknám, hogy az olvasóknak egyszerűbb legyen a feliratkozás. 

Összegzés:

Az írásod egyedi és alapos, mint a fejléced, bevallom a te blogod lett a második kedvenc korcsolyázós blogom, bár mostanában mindenki ezzel a témával kezd foglalkozni. A fent lévő prológus és a két fejezet nagyon tetszett, jól kidolgozod a részeket, ami tetszik.  A fogalmazásod nagyon jó és a helyesírási hibákat se találtam. Folytasd a blogod és az írást, mert neked való. :) Ki tudja, lehet még egy könyv is kikerül a kezeid közül. 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Viki!

    Köszönöm, hogy szántál időt a blogom kritizálására, és köszönöm a dicséretet. Jól esik látni, hogy valakinek tetszik, amit csinálok. Viszont arra megkérhetlek, hogy linkelj már nekem korcsolyás blogokat? Az enyémen kívül kettőt ismerek, és szeretnék még olvasni, ha tényleg vannak. :)
    Még egyszer köszönöm!

    Ölel,
    Leah

    VálaszTörlés