2015. július 14., kedd

# 28 Kritika: The Ordinals- A nemes csábító


Kinézet:

A fejléc úgy tökéletes ahogy van és a modulok is jól vannak elrendezve, az egyetlen dolog amibe beletudnák kötni az a háttér. A The Originals felirat nem látszódik, ezért lehetne valami egyszerűbbet keresni.



Összegzés:

A blogod címe láttán hatalmas izgalom fogott el, ugyanis én is nagy Vámpírnaplók és Originals fan vagyok. Igazából nem rajongok az ilyen fajta feldolgozásokért, vagyis hogy egy történetet úgy ahogy van, ellopsz. A sztorit természetesen imádom, csak az a baj, hogy nem a tiéd. A fogalmazásod nem rossz, de van rajta mit még csiszolni. Viszont erősen érződik a tehetség. Őszintén nem tudom, hogy még mit írjak, a történet nem mondott újat, a szereplők ismerősök voltak, a fogalmazásodat a jó kategóriába sorolnám. Tudom, hogy egy kicsit nyers kritika, de szívesebben olvasnám a saját kitalált történetedet. :)

3 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a kritikát! Amúgy ha van kedved nézz be ide, mint olvasó, mert ez a történet a saját fejemből származik! :) http://mennybeliszerelem-reku.blogspot.hu/2015/06/so-phie-szemszoge.html?spref=fb Persze, attól még írhatsz véleményt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Amint befejeztem a többi blog elolvasását és a kritikák megírását, 100%, hogy benézek. :D

      Törlés