2015. május 27., szerda

#16 Kritika: Ki mit tud?

Blog linkje
Kinézet:

A barnás háttér nemis olyan rossz, de a fejléc szörnyű. A csókolózó pár túl homályos és bennük van a pókháló kis része, az óra nem tudom, hogy mit akar jelképezni, talán az idő múlását, itt erre a részre nem tudom rájönni, hogy mi akar lenni.
A háttér túlzsúfolt, a két lány is homályos és az egyik fejében benn van az óra. A barna felirat beleolvad a háttérbe, ajánlanák egy fejléccserét.



Összegzés:

A fullszöveg olvasása után, kíváncsivá váltam, hogy miről is fog szólni a történet. Először a fiúk garázsában kezdődik minden, majd jelentkeznek a Ki mit tud?-ra amivel lemezszerződést nyerhetnek és turnét (!). Gondolkozzunk reálisan. Ha pl. valaki nem bandával lép fel, hanem bűvészkedik, táncol és ha valamelyikük nyerné meg a versenyt, akkor miért kellene nekik lemezszerződés? 5 éve van bandájuk, de nevük még nincs. Milyen banda kezd el úgy zenélni, hogy nincs nevük?  Az első rész még mondjuk tetszett , de a többiről már más véleménnyel vagyok. Minden alakulgat, mikor megjelenik egy..... démon? Nem valószínű, hogy ez az életben megvalósulhat.  Később kiderül, hogy az apja vadász, de nem akármilyen vadász. Démonvadász.
Elkapkodottnak találtam a részeket, minden túl gyorsan történt, helyesírási hibákat nem nagyon találtam, sokszor használsz szóismétlést.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése