2015. május 3., vasárnap

#6 Kritika: Villám - Egy lány és egy szuperhős

Blog linkje
Kinézet:

A cím betűtípusa tetszik, de a fejlécet  hiányolom. A hátteret megváltoztatnám, mint látom a blog felső része sötétebb, míg a másik fele világos, ami nem nagyon megnyerő egy olvasó számára. A navigációnál megváltoztatnám a "Főoldal" és a "Kritikák" című oldal színét, ha már a "Fejezetek" feketével van írva, akkor már legyenek egy színűek. A feliratkozók modult feljebb raknám, én mint olvasó nem szeretek legörgetni  a béka fenekéig.

Fullszöveg:

Bevallom, odavagyok a Marvel típusú blogokért, rögtön felkeltette a figyelmemet a blog témája.

Összegzés:

A fent lévő részek egy része átlagos volt számomra, de utána egyre jobban kezdtek érdekelni a történések. Bár lehet tudni, hogy hogy fog végződni.
Skylert elrabolják, Barryék megakarják menteni, kezd beleszeretni Chrisbe, de Barry iránt is érez valamit. Kezdődnek a bonyodalmak, végül választania kell a két fiú közül.

 Hát, nem is tudom, hogy Chris vagy inkább Barry pártján álljak, mindkét szereplőbe van valami ami tetszik és ami nem.  Gyakrabban hozhatnád a részeket, nem jó egy olvasót megvárakoztatni.

Helyesírás:

Ezzel azért már vannak gondok. Többször is előfordultak helyesírási hibák és szóismétlések. Nem muszáj átmásolni Wordbe, a bloggerbe van olyan is ami kijelöli a hibásan írt szavakat és így egyszerűbben átlehet javítani

(ez)
Tanács:

Először is szerezz be egy fejlécet, javítsd ki a helyesírási hibákat és figyelj a szóismétlésre.




2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát! A helyesíráson javítani fogok és jelenleg azért nem hoztam részeket, mert design átalakítás folyik a blogon, így várok, de remélhetőleg nemsokára visszatérek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit :) és további sok sikert a blogolásban.

      Törlés