2015. május 6., szerda

#7 Kritika: Dark Prince of the West

#Akik még nem kapták meg a kritikájukat, ne csüggedjenek, idővel az övéjük is kész lesz, most csak magam írom az összeset, mert a társíróim eltűntek.#

Blog linkje
Kinézet:

A fejléc szép munka és a kinézet is eléggé illik a bloghoz, amin megakadt a szemem az ez a jel volt: § .
Feleslegesnek tartom a részek és az oldalak elé. Az egy amit nagyon hiányolok az a chat ablak, jó lenne egyet beszerezni. A cserék modult lejjebb helyezném el, míg a "Rendszere olvasók" modult feljebb. A zenelejátszó színén is lehetne változtatni, tudom, hogy jól néz ki a muffinos zenelejátszó, de nincs sok köze a blog témájához, lehetne egyszerűbb zenelejátszó, vannak háttér nélküliek is.


Fullszöveg:

Hiányolom ezt a modult, pár mondatba lehetett volna írni röviden, hogy tudják az olvasók, mire számíthatnak.
(Itt nem a bemutatkozásra gondolok.)

Összegzés:

A prológus eléggé érdekfelkeltő, kíváncsian olvastam bele, s meglepődésemre nem csalódtam benne.
Egy kitalált, varázslattal teli mesevilág jutott eszembe, de annál sokkal jobb volt. Kezdeném is a mi tetszett és mi nem tetszett résszel, ha külön véleményezném az összes részt, akkor napokat ülnék a notebookom előtt. :)

Tetszett, hogy úgy írtátok le a történéseket, hogy az olvasó is beletudja élni magát a szereplők helyzetébe, nem is tudom, ki személyiségével tudnák azonosulni . Több szereplő is a kedvencemmé lett, pl. Mimoza és Sasuke.



!Spoiler!
Rayne herceg karaktere nemnagyon nyerte el a tetszésemet,  Mimoza iránti rajongása túlságosan is beteges kezdett lenni. Csakis azért megöli szüleit, hogy együtt legyen a komornyikjával akibe szerelmes. Elhatározza, hogy ő lesz a királyságok  ura a nagy Jani, akinek mindenki befog hódolni.
 2 szóval ami nem tetszett benne:  akaratos, durva


A személyek, akiket nem szerettem a történetben, Raynet is beleértve: A Silverman testvérek, Kaito

Kaito- elkényeztetett díszficsúr, aki már az első adandó alkalomkor bepróbálkozik a hercegnőnél, s kivel később szexuális kapcsolatot akar létesíteni, de Nero nem dől be a "kanos" hercegnek, akármennyire is próbálkozik.
Ami nem tetszett benne: túlságosan is beképzelt, zsarnok

*Spoiler vége!

Tanács:

Az erotikus részletekhez kiírnám, hogy mikortól meddig van, mert van jópár fiatalabb író lány, akiknek még nemigen való lennének a pikánsabb részek. (Remélem tudod, hogy értem :D )

Eltudnám képzelni ezt a történetet könyv formájába, jól fogalmaztok és a helyesírással sincsenek gondok.
További jó blogolást. :)


1 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a kritikát, igyekszünk a javításban! Puszi nektek :*

    VálaszTörlés