2016. április 3., vasárnap

#62 Kritika: Feláldozható

Guten Abend! :) Visszatértem a kritikaírós részre is, a következő villámkritikát Carolyn Lovell kérte. Aki még nem olvasta volna a történetét, blogját, az kerítsen rá sort, mert nem érdemes lemaradni róla, kihagyhatatlan!

Linkxx
Fullszöveg:
A világ hanyatlik. A bűnözések, gyilkosságok száma egyre csak nő, rossz emberek keverednek össze még rosszabb emberekkel, létrehozva ezáltal a Vég Generációját. Felborul a rend, minden összedőlni látszik.
Valaha régen csodálatos erőkkel rendelkező lények éltek a földön; a Békefenntartók. A hat őserő birtokában voltak: Ész, Erő, Összpontosítás, Gyengédség, Gyorsaság, és Önfeláldozás. Ám egy nap egy gonosz lélek kioltotta az életüket hatalomvágya miatt, s ő lett az első király. Élete végéig üldözte a Békefenntartók utódjait, hogy kiirtsa a vérvonalukat, de ez sosem sikerült neki. Az Utódok eltűntek.
Egy titkos társaság, akik magukat Emlékezőknek nevezik, évezredek óta keresik az Utódokat, hogy az ő tökéletességük által megmenthessék társaikat. Úgy tűnik, megtalálták őket, hat különböző országban. Mielőtt azonban sor kerül a harcra, vissza kell emlékezniük, kik is ők valójában, és legfőképpen mire képesek.


Kinézet:
Amikor megláttam a blogodat, egyből egy NAGYON igényes blogot láttam.  A színek stimmeltek, a fejléc szép letisztult, a modulok remekül vannak elrendezve,  az egyetlen dolog amit hiányolok az a chat modul, jó lenne egyet beszerezni.   A fejezetek menüben ráakadtam a könyborítóra is, ne hidd azt, hogy elkerülte a figyelmemet.  Legelső könyvborító próbálkozásnak nem is rossz, kíváncsi vagyok arra, hogy majd az 5. vagy a 10. próbálkozásra mivel rukkolsz elő, lehet a jövőben egy könyves boltban  fogod viszont látni szerkesztésedet, könyvedet. :)

Összegzés:
A prológus magávalragadott, rejtéjes, izgalmas, egyszerűen alig találom a szavakat. Remélem minél hamarabb hozod a következő részt és nem várakoztatod sokáig az olvasóidat. Helyesírási hibákat nem találtam, a fogamzásod is nagyon tetszik. Az alapsztori nagyon ott van, vigyázat emberek, tehetség szagot érzek! :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése