2016. április 25., hétfő

#65 Kritika : Purpose



A blogot müködteti : Christina Prichard
A blog elérhetősége : http://purpose-rebeca.blogspot.ro/

'' - Csaknem Rebeca Winter látogatott el a bulimra? – állt meg előttem Christian - Tudtam, hogy nem tudjuk elkerülni egymást arra mégsem számítottam, hogy ilyen hamar egymásba futunk – Micsoda megtiszteltetés, hogy itt láthatlak. És üdvözöllek téged is Victoria. ''

A design - habár nekem egy kissé pink - teljes mértékben talál a történethez és tetszik, hogy összhangban van. 
A történetről sokat nem lehet elmondani, ennek oka a kevés publikált fejezet. Ellenben egyből rájöttem, hogy rettentően felszínes vagy. A szereplőknél akasztott ki a legjobban. Mindenkinek volt egy címkéje, mint valami ruhának. A gazdag, a naiv, a meleg(?)... Tényleg ilyennek látod az embereket? A legjobban mégis 'a meleg' jelző akasztott ki. Muszáj minden legjobb barátnak melegnek lennie? A másik zavaró tényező, hogy túlságosan foglalkozol az évszámokkal, többet ne tedd. Használj inkább szavakat, mint például korombeli, kis kórunkban, régebb, idősebb, ilyesmiket. 
Figyelmedbe ajánlom, hogy a fogalmazásodon mindenképp javíts. Nem a sokszoros szóhasználattal van a probléma, hanem a mondatok szerkezetével, néhol igen kacifántosak. 
Így a történet elején kissé unalmasnak találtam. A tipikus gazdag csaj öcsivel, romlott család, meleg barát és a szuper energikus legjobb barátnő. De láttam benne valamit, remélhetőleg megragadod és szép kis történetet faragsz belőle.

A további jó blogolást. 

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát. Habár néhol nem tudok veled egyetérteni. Nem hiszem hogy felszínes lennék, nem rossz szándékból írtam ezeket a címkéket, hanem azért mert maga a szereplők életében fontos szeretepet játszanak ezek. És nem, nem muszáj minden legjobb barátnak melegnek lennie, de ennek a dolognak lett volna egy külön története, csak sajnos addig nem sikerült eljutnom, mivel abbahagytam a blog írását. Mégegyszer köszönöm a kritikát és ez a megjegyzés nem kötekedés hanem a magyarázatom pár dologra.

    VálaszTörlés